Wednesday, August 3, 2016

Season Pas Pakej

Inovasi terbaru dari ONEXOX yang pasti menggegarkan dunia prepaid.

Tarikh luput data bersamaan tarikh validity kredit anda.

Contoh langganan
Taip "SP D1" bagi pakej Season Pass 1 dengan 8G" dan hantar ke 22111.

Sunday, July 31, 2016

Penjimatan dan patuh syariah


Satu2nya Telco yg dapat *Status Patuh Syariah*.

Apabila *ONEXOX* ada status ni...bermakna, semua yang ada dalamnya iaitu *ciri2 produk & servis2nya, mematuhi aturan Islam.*

Syukur, Alhamdulillah... Pilihan telah pun ada. Bukan nak cakap yang telco2 lain tidak bersyariah... tapi mereka belum ada status tu. Itu perbezaan yg jelas. In shaa Allah, *takde was-was lagi...*

Banyak penjimatan & kelebihan pada talian ONEXOX ni...
Antaranya yg lain:

1/13 - *Satu-satunya telco Patuh Syariah*

2/13 - *Simkad hanya RM10 shj*

3/13 - *Tempoh aktif selama 850 hari*

4/13 - *Tempoh aktif bersambung setiap kali topup*

5/13 - *blok panggilan pula dikira setiap 30 saat...lebih jimat*

6/13 - *Masuk voicemail pun hanya 5 sen (call bawah 10 saat)*

7/13 - *Free 1800 SMS (150 sms setiap bln selama 1 thn) berharga lebih kurang RM90*.. sms sesama telco shj

8/13 - *Pelan fleksi 2 dlm 1 yg lebih penjimatan, pengguna blh pilih nak rate biasa @ jimat..*

9/13 - *Aktifkan 10 F&F ke semua nombor (family & friends, 6 sen/30 saat.. 2 sen/sms)*

10/13 - *Internet laju, murah, takde Pay Per Use, takde makan kredit senyap2*

11/13 - *SMS dari nombor Premium (5 angka) yang mkn kredit terus diblock*

12/13 - *walaupun jadi pengguna shj... rekemenkan org lain guna simkad ni...6% atas jumlah topup org lain akan diberi insentif berupa kredit topup @ tunai setiap bulan*

13/13 - *Jadi Dealer ONEXOX, hanya RM90 je!* Dapat 5 starter pack.
Dapat untung runcit jualan.
Dapat jual topup.
Dapat Insentif 10% +++ (lebih lagi, sebenarnya...) Dapat Full Dealer's System.
Dapat full support.

*Kami bukan Agen, tapi Dealer Telco Sebenar!!!*

&... banyak lagi...

Butiran lanjut, boleh hubungi saya *Azlan* (Authorised Dealer ONEXOX Anda)
*011 3833 1526*
*011 3833 1526*
*011 3833 1526*

In shaa Allah... Perniagaan yg membantu org ramai akan lebih berkat... 😊

Friday, June 24, 2016

Laluan kerjaya sebagai dealer

Bagi anda yang tercari-cari peluang pendapatan sampingan da pasif, ONEXOX merupakan pilihan yang tepat bagi anda.

Hanya bermodalkan RM90, anda telah berjaya memiliki perniagaan telco mik anda sendiri.

Mungkin ada yang beranggapan Onexox adalah skim MLM. Untuk pengetahuan anda, kami tidak perlukan lesen MLM untuk menjalankan bisnes ini. Ini kerana kami mempunyai lesen sebagai MNVP untuk menjalankan bisnes telekomunikasi. Kami bukan program yang menumpukan head hunting semata.

Cuma kami hanya mengaja mereka yabg berminat dan tercari-cari bisnes yabg sesuai untuk mereka.

Sertai saya sekarang untuk memulakan langkah ke arah pendapatan pasif.

Thursday, April 28, 2016

Phone Sales Drop, and Apple’s 13-Year Surge Ebbs

SAN FRANCISCO — From the iPod to the iPhone to the iPadApple created more than a decade’s worth of new gadgets to fuel its historic growth.
But the technology company’s dazzling 13-year run of quarterly revenue growth ended on Tuesday — a casualty of Apple’s already immense size, weakness in key global markets like China and the lack of another hot product to pry open the wallets of customers.
Apple, the Silicon Valley giant that has spent much of the last five years as the world’s most valuable company, said on Tuesday that revenue for its second fiscal quarter, which ended in March, declined 13 percent to $50.6 billion as sales of its flagship product, the iPhone, fell, with little else to take its place.
Nearly half of the smartphones sold in the United States are iPhones, and Apple may be reaching the saturation point among potential customers in other developed countries. Rival smartphone makers using Google’s Android operating system continue to challenge the company with powerful, less expensive devices.
Over all, Apple sold 16 percent fewer iPhones in the quarter compared with the same quarter last year.
“There’s no question that Apple’s best days are behind it,” said Toni Sacconaghi, an analyst at the Bernstein brokerage firm. “The company grew at astronomical rates, and it’s now so big that its ability to grow at those rates doesn’t exist anymore.”
Apple’s disappointing quarter is the latest in a string of bad reports from the biggest technology companies. While the reasons vary — including the long slump in personal computer sales and slipping prices for online ads — a common theme has been that as these companies have grown into giants, it has become harder and harder to keep up the momentum.
Apple’s chief executive, Timothy D. Cook, described the decline as a “pause,” not a fundamental change in the company’s business.
Source: http://www.nytimes.com/2016/04/27/technology/apple-q2-earnings-iphone.html?_r=0

Contoh reply telco bagi proses MNP


Setiap dealer harus ambil perhatian maklumat penting ini.

Promosi terkini: RM500

Topup RM30 dari 25 - 30 April 2016 untuk dapatkan RM500 beserta nilai kad Touch n Go sebanyak RM50.

Monday, January 18, 2016

Masalah biasa pengguna telefon prepaid

  • call sekejap pun kena caj seminit panggilan?
  • call tak dapat tapi kredit kena tolak banyak!
  • kredit banyak lagi tapi dah expired. Nak kena topup!
  • baru nak add family & friend tapi dia pakai telco lain pulak
  • aduh ter ON Internet. Habis kredit aku baru topup semalam.
  • call masuk voice mail je, abis kredit aku kena tolak banyak
  • dah lah aku rekomen tapi satu sen pun tak dapat apa!
  • lambat gila Internet nak hantar satu gambar pun asyik gagal 

Semua masa‎lah di atas dapat diselesaikan dengan hanya satu simkad bernilai RM10 (RM5 airtime tersedia).

Hubungi saya di 010-2660050 untuk bertukar kepada kami. Jangan risau kerana nombor anda sekarang boleh dikekalkan.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews